Szállítási és fizetési feltételek

ÁTFUTÁSI IDŐ

A környezetbarát értékeinkkel összhangban készletet nem tartunk, termékeink előrendelésre készülnek. Az áprilisban leadott előrendeléseket június közepén szállítjuk ki. Ha ez alatt az idő alatt meggondolod magad, visszavonhatod az előrendelésedet és az termék árát visszatérítjük.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhozszállítás díjtalan. Környezetbarát elveinkkel összhangban Budapesten (és ahol elérhető, nagyobb vidéki városokban is) biciklis futárral érkezik majd a szemüveged.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

EGYSZERŰ FIZETÉS

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, American Express)

A fizetésed a Barion nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. Illetve ha rendelkezel Barion tárcával, azt is használhatod.

PayPal
Amennyiben rendelkezel PayPal számlával, akkor a fizetés csak két kattintás. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.